Home   Objave   Da bo vsem toplo (pri srcu)

Da bo vsem toplo (pri srcu)

Kmalu bo mesec december in z njim čas obdarovanj. Vsi poznamo decembrsko vzdušje, snežinke, počitnice, Božička, darilca, vroč kakav … in prav nihče med nami si ga ne želi zamuditi. Ker je 5. december mednarodni dan prostovoljstva bomo člani Kluba študentskih družin Slovenije v sodelovanju s humanitarci s ŠOU-a in Fakultete za farmacijo IZMENJALI OTROŠKA OBLAČILA.

Tako bo lahko vsakdo od nas »naredil čiščenje« svoje omare in najpomembnejše: tako pričaral decembrsko vzdušje tudi ostalim, ki so največkrat za to prikrajšani.

Želite sodelovati?

Poglejte na podstrešje, pod posteljo, v omaro, v škatlo … in poiščite otroška oblačila, ki jih ne potrebujete več ter jih prinesite v TV sobo bloka XII (Študentsko naselje Rožna dolina) 6. in 7. decembra med 21 in 22h oziroma po dogovoru s Tejo Maležič: tel. 041 452 164.

Otroška oblačila bodo zbirali tudi na Fakulteti za farmacijo, Zdravstveni fakulteti in Fakulteti za socialno delo.

Post scriptum: Zaradi higienskih zahtev vas prosimo, da prinesete samo čista in nepoškodovana oblačil! Hvala.

Po končanem zbiranju oblačil boste člani kluba povabljeni (točen dan in ura bosta javljena kasneje), da si pridete ogledat vsa oblačila, ki jih bomo zbrali in jih primerne za vašo družino seveda tudi vzamete.

Zakaj ne bi naredili nekaj dobrega eden za drugega?

Upam, da se vidimo!

KŠDS in ŠOU LJ

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.