Home   Objave   Dobrodelnost Kluba študentov Kranj

Dobrodelnost Kluba študentov Kranj

Mlade mamice bo obiskal Božiček

Konec novembra smo na Klubu študentov Kranj zaključili z razpisom Mlade mamice, na katerega se je letos s popolno vlogo prijavilo 48 dijaških in študentskih družin s skupno 58 otroki. Ta vikend družine čaka že prvi izmed dogodkov celotnega sklopa projekta. V nedeljo, 18. decembra, bo ob 17h v večnamenskem prostoru Mestne občine Kranj družine obiskal Božiček in jim namenil simbolična darila.

Projekt se bo sicer nadaljeval spomladi, ko bomo starše in otroke odpeljali na izlet v živalski vrt, konec meseca marca, okoli materinskega dneva, pa bomo mladim mamicam in očkom na sklepni prireditvi podelili vrednostne bone, najmlajšim pa pripravili prijeten otroški program.

Mlade mamice so sicer tradicionalni projekt Kluba študentov Kranj, ki ga letos pripravljamo že 15. zapored. S projektom želimo v obliki darilnih vrednostnih bonov materialno pomagati študentskim/dijaškim družinam, doslej pa smo pomagali že prek 350 mladim družinam. Na lanski zaključni prireditvi, ki je potekala na materinski dan, smo staršem z enim otrokom podarili bon v vrednosti 100 €, z dvema pa 150 €.

Več informacij:
Mojca Jagodic
E: pr@ksk.si
M: 040 670 487

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.