Home   Objave   Jesen v klubu

Jesen v klubu

Poletja je spet konec in začelo se je novo šolsko, kmalu pa tudi novo študijsko leto. Upam, da gredo še zadnji roki izpitov kot po maslu, tisti, ki pa ste z njimi pometli že v začetku poletja pa vse pohvale!

Kot tradicionalno bomo imeli konec septembra, natančneje v sredo, 26.9.2012, jesenski piknik študentskih družin! Odvijal se bo na otroškem igrišču v Rožni dolini (študentsko naselje) od 16.30 naprej. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Vse študentske družine lepo vabljene!

Naj vas spomnim še na podaljšanje članstva! Nove prijavnice oz. vloge za podaljšanje so že na voljo pod zavihkom “članstvo”. Vlogo izpolnete, priložite potrebno dokumentacijo in pošljete na naslov kluba. Če vam je lažje (oz. da si ne delate stroškov s pošiljanjem) jo lahko prinesete tudi v Rožno dolino, blok XII, soba 308 ali pa na (zgoraj najavljen) piknik!

Brez članstva seveda ne morete koristiti ugodnosti, ki vam jih pripravi klub. Tako, da ne odlašajte, saj nas v oktobru (26. – 28.) že čaka obisk turistične kmetije!

Se vidimo!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.