Home   Objave   Nova klubska sobica namenjena izmenjavi rabljenih oblačilc in opreme

Nova klubska sobica namenjena izmenjavi rabljenih oblačilc in opreme

V torek, 24. 9. 2013, torej na dan piknika bo tudi otvoritvena slovesnost ob pridobitvi nove klubske sobice, ki smo jo namenili izmenjenavnju rabljene opreme.

V sobici se nahajajo čevlji, oblačila, bundice, kapice, šali, igrače, jajčka, nekaj oblačil za nosečnice, vse je zares lepo ohranjeno, člani pa boste lahko vse korsitili brezplačno. Tudi sami lahko sodelujete pri tej izmenjavi in sicer tako, da prinesete kakšno stvar, ki je ne potrebujete več. Predvsem bi nam prav prišla oblačila lepo ohranjena oblačila za starejše otroke (nad 4 leta), saj nimamo prav veliko. Do zdaj smo večino oblačil zbrali predvsem s pomočjo Srčnih mamic, prispevali pa so tudi že nekateri študentje starši, za kar se jim najlepše zahvaljujemo!

Pripravljamo še popis opreme, ki ga bomo objavili na spletu, pomenil pa bo olajšavo predvsem za oddaljene člane, da se ne bi v prihodnje po nepotrebnem vozili v Ljubljano.
Sobica ne bo imela delovnega časa, na voljo vam bo predvidoma vsak dan, le predhodna najava na elektronski naslov bo potrebna.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.