Home   Objave   Prihaja 6. otroški bazar

Prihaja 6. otroški bazar

logo_OB10_osnoven_1zozadjemNajvečja prireditev za družine v Sloveniji!

Bazar, poln idej in novosti za družine, bo letos potekal od 8. do 11. septembra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ta konec tedna vse družine prav lepo vabimo v svet otroških izdelkov in storitev, kjer se boste lahko seznanili o načinih preživljanja prostega časa, o otroškem pohištvu, obšolskih dejavnostih, otroških oblačilih in opremi ter novih idejah za družinske počitnice. Poleg široke ponudbe izdelkov in storitev v sejemsko-prodajnih prostorih, se boste starši lahko podali v Svetovalnico za starše in prisluhnili strokovnjakom s področja dojenja, vzgoje, varnosti v prometu, shranjevanja matičnih celic, ipd., si ogledali modne novosti v mini modni reviji ter se v nagradnih igrah borili za novo otroško sobo, za čisto novi voziček in motor …

Vaši malčki pa bodo ves čas lahko ustvarjali v Ustvarjalnem kotičku, se učili ekološkega načina življenja v Eko delavnicah in pripravljali zdrave prigrizke v Kuharskem kotičku. V Knjižnem kotičku bodo spoznavali pravljične junake in slikanice, naZunanji ploščadi pa se bodo lahko podali v Lumpi park, spoznali male živali v Bazarkovem ranču ter si ogledali magična bitja in številne nastopajoče na Bazarkovem odru.

Dobrodelne drobtinice
Naj bodo prvi šolski dnevi nasmejani, tudi z vašo pomočjo! Ne pozabite prinesti s seboj ohranjene šolske potrebščine ali kupiti dobrodelno Bazarkovo majico! Veliko otrok iz socialno šibkih družin in s posebnimi sposobnostmi vam bodo še posebej hvaležni! Več o obeh akcijah si preberite tukaj.

VSTOP PROST
www.otroskibazar.si

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.