Home   Objave   Projekt “Super starš”

Projekt “Super starš”

Društvo Premik začenja projekt “Super starš”. Namen projekta je mladim staršem zagotoviti mrežo kvalitetnih, raznovrstnih in brezplačnih prostočasnih aktivnosti ob hkratni možnosti varovanja njihovih otrok.
Spremljate jih lahko na Facebooku in njihovi spletni strani.

Premik, društvo za razvoj in krepitev socialnega dela, so leta 2012 ustanovili študentje in študentke Fakultete za socialno delo, ki želijo obogatiti svoje znanje in kompetence v stroki socialnega dela. Teoretično znanje s fakultete želijo prenesti v prakso. Z delovanjem društva želijo prispevati k dvigu ugleda socialnega dela, obveščati javnost o perečih socialnih problematikah in izboljšati položaj uporabnikov, s katerimi delajo.

Projekt “Super starš”
Projekt “Super starš” namenja pozornost mladim staršem. Želijo jim omogočiti raznolike brezplačne prostočasne aktivnosti v obliki druženj, izobraževanj in rekreativnih aktivnosti. S tem jim želijo omogočiti kvalitetno preživljanje prostega časa, širjenje socialne mreže ter podporo in pomoč. V času aktivnosti bo vedno zagotovljeno tudi varstvo otrok.
Projekt so zastavili z željo, da bi omogočili mladim staršem aktivnejše življenje, medsebojno povezovanje ter podporo in pomoč. Prav tako želijo s projektom opozoriti na pomembnost mladih družin v naši družbi in pomen omogočanja kvalitetnega življenja staršev. Želijo spodbujati solidarnost, družbeno vključenost, povezovanje lokalne skupnosti in medgeneracijsko solidarnost ter obveščati javnost o težavah, s katerimi se srečujejo mlade družine.
Aktivnosti v okviru projekta “Super starš” bodo brezplačne, a bodo veseli prostovoljnih prispevkov.

Prvi dogodek, popoldne ob družabnih igrah, bo v četrtek, 5. 10. 2017, od 17. ure dalje v velikih predavalnicah Študentskega kampusa v Ljubljani. Zaradi lažje organizacije se je potrebno prijaviti, najkasneje do 28. 9. 2017.
PRIJAVA

 image

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.