Home   Objave   Zaključna prireditev mladih mamic

Zaključna prireditev mladih mamic

V petek, 30. marca, bo od 17.30 dalje v avli Mestne občine Kranj potekala sklepna prireditev projekta Mlade mamice, ki ga že 15. leto zapored organizira Klub študentov Kranj. Letos se je na razpis, ki se je zaključil konec novembra, s popolno vlogo prijavilo 48 dijaških in študentskih družin s skupno 58 otroki. Družine bodo na prireditvi prejele vrednostne bone, v vrednosti 120 € za prvega otroka in 80 € za drugega, najmlajši pa uživali ob otroškem programu Pike Nogavičke.
Razpis Mlade mamice, ki materialno pomaga študentskim in dijaškim družinam, je bil letos odprt en mesec, do konca novembra. Na razpis so se lahko prijavili vsi dijaki, dijakinje ter študenti, študentke starši (s statusom in nezaposleni), ki izpolnjujejo pogoje članstva za študijsko leto 2011/12 in so postali člani Kluba študentov Kranj pred 1. 10. 2011; so redni člani Kluba študentov Kranj (stalno prebivališče v občini: Kranj, Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Naklo, Preddvor ali Jezersko) in imajo otroke, ki so rojeni od 1. 1. 2001 dalje.
V okviru projekta je letos mlade družine decembra obiskal Božiček z darili, marca pa smo družine peljali na izlet v živalski vrt z Vzajemno.

Letošnji projekt so omogočili: Klub študentov Kranj, Mestna občina Kranj, Vzajemna d.v.z. in Semenarna Ljubljana d.d.

Več informacij:
Mojca Jagodic
E: pr@ksk.si
M: 040 670 487

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.